Κόντρα Γεωργιάδη – Καμμένου για τη βίλα της πεθεράς στην Ικαρία

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Πάνο Καμμένο για το εξοχικό της πεθεράς του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ικαρία.

Ο υπουργός Υγείας κατήγγειλε ότι το εξοχικό χτίστηκε με κοινοτικά χρήματα, ωστόσο, σημείωσε πως εάν δεν ισχύει αυτό θα ζητήσει συγνώμη, όπως πρέπει να γίνει και σε αντίστοιχη περίπτωση για τον Μιχάλη Λιάπη.

Σήμερα, Κυριακή, επανήλθε στο θέμα και επέμεινε ότι το σπίτι της οικογένειας Καμμένου στην Ικαρία χτίστηκε με κοινοτικά κονδύλια.

Όπως ανέφερε η επιδότηση δόθηκε το 2004 και την πήρε η πεθερά του κ. Καμμένου, όπως αντίστοιχα στην Ευρυτανία την πήρε η θεία του Μιχάλη Λιάπη. Μιλώντας στο Mega επεσήμανε ότι "ο κ. Καμμένος λέει ότι πήρε την επιδότηση η πεθερά του. Ο κ. Καμμένος υποτίθεται ότι πήγε το 2008 στην πεθερά του και πλήρωσε. Η απόδειξη που πήρε έχει αριθμό 2. Δηλαδή μέσα σε τέσσερα χρόνια αυτά τα σπίτια που ήταν τουριστικά καταλύματα έκοψαν άλλη μια απόδειξη. Στον έλεγχο του 2010 το πόρισμα γράφει ότι δεν έχουν προσλάβει κανένα υπάλληλο".

Στο μεταξύ σκληρή επίθεση στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

"Με αυτόν τον τύπο θα τα πούμε μόνο στα δικαστήρια. Αυτά τα φασιστοειδή του Σαμαρά πρέπει να καταλάβουν, ότι θα πληρώσουν", είπε ο κ. Καμμένος.

Για το εξοχικό ανέφερε ότι είναι της πεθεράς του και ότι όταν ο ίδιος πήγαινε στα τουριστικά καταλύματα του έκοβαν απόδειξη.

Με βαρύτατες εκφράσεις καταφέρθηκε μέσω του ΣΚΑΪ κατά του υπουργού Υγείας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος χαρακτηρίζοντας τον κότα.

Χαρακτήρισε το σπίτι τουριστική μονάδα 10 δωματίων ιδιοκτησίας της πεθεράς του. Αυτή η επιχείρηση, είπε ο κ. Καμμένος έχει κλείσει προ πενταετίας όταν σύμφωνα με το νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο έγινε έλεγχος το 2010 και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από τον ΕΟΤ, όταν υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.