Στα άκρα η κόντρα Μακρή – Μαλλιώρη για τον ΟΚΑΝΑ

Βεντέτα με απρόβλεπτες εξελίξεις φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ της υφυπουργού Υγείας, Ζέττας Μακρή και της τέως - πλέον - προέδρου του ΟΚΑΝΑ, Μένης Μαλλιώρη. Μάλιστα, συνάντηση με τον Εθνικό Συντονιστή Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Ιωάννη Τέντε, είχε σήμερα η κυρία Μακρή, για να τον ενημερώσει σχετικά με τα θέματα που έχουν προκύψει στον ΟΚΑΝΑ.

Ο κ. Τέντες, υπέδειξε, στην κ. Μακρή να απευθυνθεί στον αρμόδιο για το οικονομικό έγκλημα και τη διαφθορά αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συζήτησαν και άλλα θέματα διαφθοράς στον τομέα της Υγείας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η κυρία Μακρή κατηγορεί την κυρία Μαλλιώρη για τη «μαύρη» τρύπα που εντοπίστηκε στα ταμεία του οργανισμού με την κυρία Μαλλιώρη να προειδοποιεί ότι το θέμα θα φτάσει στα δικαστήρια. Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, δεν έχει πάρει θέση στη σκληρή αντιπαράθεση των δύο γυναικών, ενώ ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέαδρος Ρακιντζής, κατήγγειλε ότι ένας απλός υπάλληλος του ΟΚΑΝΑ έφτανε να παίρνει 2.500 - 3.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης αποδέχτηκε τελικώς  την παραίτηση που υπέβαλλε η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ μέσα από βαριές αλληλοκατηγορίες που αντάλλαξε με την υφυπουργό υγείας Ζέτα Μακρή.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, είχε υποβάλλει την παραίτησή της στις 4 Νοεμβρίου, ωστόσο, εκείνος δεν την είχε κάνει δεκτή, όμως, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κατόπιν των τελευταίων γεγονότων, σκοπεύει να την αποδεχτεί.