Τατσόπουλος: Ο Τσίπρας μου είπε να γίνω σχολιαστής “Στο Κόκκινο”

"Κάθε κόμμα έχει τη δυνατότητα και την υποχρέωση να διαγράψει όποιον θεωρεί ότι δεν εκφράζει τις απόψεις του κόμματος, πόσο μάλλον αν πιστεύει ότι τον υπονομεύει", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις σε βάρος τους, εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

"Αν αποφασίσει όμως ένα κόμμα ότι δεν θέλει να διαγράψει τον βουλευτή, τότε ξεκινάει ένα είδος κλεφτοπολέμου, παρενοχλήσεων το οποίο αποσκοπεί στο να φύγει μόνος του", είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5 και επανέλαβε ότι για λόγους αξιοπρέπειας δεν είμαι διατεθειμένος να παραιτηθεί.

"Δέχομαι κάθε κριτική καθημερινά, από την πιο ήπια ως την πιο σκληρή. Αυτό που δεν δέχομαι είναι να μου πεις ότι τις δικές μου απόψεις, είτε είναι ηλίθιες είτε μαλακισμένες, τις έχω επειδή εξυπηρετώ κάποια συμφέροντα", είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

"Πριν 3-4 ημέρες ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι νιώθει αμηχανία γιατί δεν ξέρει πως να με αντιμετωπίσει, δηλαδή ως σχολιαστή ή ως βουλευτή", είπε ο Π. Τατσόπουλος και αποκάλυψε ότι πριν από τρεις με τέσσερις μήνες ο ίδιος ο Τσίπρας του πρότεινε μια εκπομπή σχολιαστή "Στο Κόκκινο".

"Δεν την αποδέχθηκα γιατί θεωρώ ότι δεν μπορώ να είμαι άνετα σε ένα κομματικό ραδιόφωνο ή μέσα σε μια κομματική εφημερίδα", είπε.