Άδωνις: Γελάγαμε με τον κ. Τσίπρα – Κρίμα Αλέξη

Ειρωνικά σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τη Βουλή το απόγευμα της Κυριακής στην κορύφωση της έντασης στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας.

"Η πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η συγκέντρωση που οργάνωσε στο Σύνταγμα, που κάλεσε τον κόσμο σε επανάσταση, και είχαμε την εικόνα μιας χούφτας ανθρώπων, στις 7 το απόγευμα ήταν 300 άτομα και στις 8 ήταν 1.000 με 1.200, συγκέντρωσαν κόσμο για να μημ φαίνεται άδεια η πλατεία. Ο ΛΑΟΣ έκανε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις. Ούτε τους απολυμένους της ΕΡΤ δεν μπόρεσαν να μαζέψουν" δήλωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα στο twitter έγραψε: "Συγγνώμη αλλά ο ΛΑ.ό.Σ οργάνωνε μεγαλύτερες συγκεντρώσεις...η επανάσταση αναβάλλεται....κρίμα Αλέξη κρίμα.."

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε και στις ομιλίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή: "στην πλειοψηφία υπήρχε σαρκαστική διάθεση κατά του Τσίπρα, τον χειροκροτούσε και ο Σαμαράς, γελάγαμε κάποια στιγμή από τις ανοησίες που ακούγαμε" δήλωσε χαρακτηριστικά.

"Εδώ και παρά πολύ καιρό η κ. Τζάκρη ήταν εκτός κυβερνητικής πλειοψηφίας. Πάντα καταψήφιζε. Η χθεσινή της αποχώρηση ήταν καθαρά τυπική" δήλωσε για τη διαγραφή της Θεοδώρας Τζάκρη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ.