Γεωργιάδης: Η Κωνσταντοπούλου πραγματικά χρειάζεται βοήθεια

Ένταση επικράτησε στη Βουλή όταν στο βήμα ανέβηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, εξαιτίας των ειρωνικών σχολίων του για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στη χθεσινή “περιπέτεια” της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και τα τηλεοπτικά πλάνα στα οποία εμφανίζεται να ζητά βοήθεια, σχολίασε: “Απ' όσο καιρό την ξέρω από την Προανακριτική, μπορώ να σας πω ότι πραγματικά χρειάζεται βοήθεια”.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, με τους βουλευτές του κόμματος μάλιστα να αποχωρούν για το υπόλοιπο της ομιλίας του υπουργού.

Όταν πήρε το λόγο αργότερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, έδωσε την απάντησή του στον κ. Γεωργιάδη: “Ο κ. Γεωργιάδης χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη, όχι η κ. Κωνσταντοπούλου… Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε καλούς ψυχολόγους, μπορείτε να αποταθείτε”.

Κόντρα και με τη Ραχήλ Μακρή

Ο υπουργός Υγείας μίλησε απαξιωτικά και για τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, η οποία επίσης συμμετείχε στη χθεσινή διαμαρτυρία για την ΕΡΤ, και η απάντηση της κ. Μακρή ήρθε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, με ένα βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται παλιότερες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη, και το σχόλιο: "Άκου φασιστάκο...".