Τζαμτζής: Έπρεπε να ασχοληθεί ο Σαμαράς με τις στάνες;

Επίθεση στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για τη φορολογία στα χωράφια και τις στάνες, έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος υπογράφει την ερώτηση των 24 βουλευτών προς τον υπουργό οικονομικών για τις στάνες και τα χωράφια.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο Mega, τα έβαλε με τον Γιάννη Στουρνάρα και τους συμβούλους του τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να παρεμβαίνει μέχρι και για τις στάνες ο πρωθυπουργός.

"Όταν πάμε να φορολογήσουμε στάνες, καταλαβαίνετε, ότι ξεπερνούμε τα όρια. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να παρεμβαίνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, γιατί παρενέβη ο ίδιος ο πρωθυπουργός, για να λυθούν θέματα", είπε χαρακτηριστικά. Και τόνισε: "Ο πρωθυπουργός έχει τόσα σοβαρά θέματα να αντιμετωπίσει, πρέπει δηλαδή να ασχοληθεί και με τις στάνες;".

Και σημείωσε ότι σήμερα οι αντιδρώντες βουλευτές θα επιδιώξουν να συναντηθούν με τον Γιάννη Στουρνάρα.
Ερωτώμενος πάντως εάν τα βάζει ανοιχτά με τον υπουργό Οικονομικών, απάντησε: "Τα ρίχνω σε αυτόν που δημιουργεί πρόβλημα στην κυβέρνηση. Έχω τα κότσια να το πω στα ίσα. Οι σύμβουλοί του δεν έχουν γνώση του θέματος. Το να βγάλεις το Χάρβαρντ δεν σημαίνει ότι ξέρεις τι σημαίνει στάνη", είπε, σημειώνοντας ακόμη ότι: "Ο Στουρνάρας και κάποιοι σύμβουλοι δυσκολεύουν το έργο της κυβέρνησης".

Ο Ιορδάνης Τζαμτζής πρόσθεσε ότι πρέπει ο υπουργός Οικονομικών να φορολογήσει αυτούς που έχουν φοροδοτική ικανότητα και είπε ότι "Πριν καταθέσουμε την ερώτηση είχαμε επικοινωνήσει με τον κ. Μαυραγάνη".
Ξεκαθάρισε πάντως ότι: "Δεν πάμε να ρίξουμε την κυβέρνηση. Πάμε να αποτρέψουμε κάποιους να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση".