Συνελήφθη δημοσιογράφος των “Νέων” μετά από μήνυση του Καμμένου

Στη σύλληψη του δημοσιογράφου των ”Νέων” Γιώργου Παπαχρήστου με τη διαδικασία του αυτοφώρου προχώρησαν αστυνομικοί το πρωί της Κυριακής, μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ο Γ. Παπαχρήστος συνελήφθη στο ξενοδοχείο όπου βρισκόταν στα Ιωάννινα, ενώ το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος.

"Θεωρώ τίτλο τιμής τη μήνυση του Πάνου Καμμένου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων" δήλωσε, αποχωρώντας από τον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ο δημοσιογράφος.

Η μήνυση του Πάνου Καμμένου αφορά σε άρθρο του δημοσιογράφου στην εφημερίδα “Τα Νέα Σαββατοκύριακο” και κατατέθηκε χθες Σάββατο.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν για την υπόθεση:

"Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατέθεσε χθες Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου της εφημερίδας "Τα Νέα" Γιώργου Παπαχρήστου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου κατ' εξακολούθηση, εξαιτίας ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου.
 
Επιπλέον τα ανωτέρω, καθώς και άλλα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου έχουν διαψευσθεί, όπως αποδεικνύεται και από δελτία τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και από έγγραφα, τα οποία είναι συνημμένα στη μήνυση".