ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ: Στα νέα, ευάερα και ευήλια γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο

Mάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε εκεί τη σύσκεψη του "πρωινού καφέ"

Στα νέα της γραφεία στο Μοσχάτο στεγάζεται πλεόν από σήμερα η Νέα Δημοκρατία και μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε εκεί τη σύσκεψη του "πρωινού καφέ".  

Ενθουσιασμένος ο πρόεδρος και τα μέλη του κόμματος γυρνούσαν στους χώρους και μάλιστα ο Κυρ. Μητσοτάκης έβγαλε και μία χαλαρή φωτογραφία πάνω σε ένα γραφείο, σχεδόν ίδια με αυτή που είχε βγάλει την τελευταία ημέρα στα άδεια γραφεία στη Συγγρού. 

Σε δηλώσεις του, ο  πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε "τα καινούργια μας γραφεία να είναι τυχερά, καλορίζικα και να οδηγήσουν τη Νέα Δημοκρατία σε ένα νέο, μεγάλο κύκλο πολιτικών επιτυχιών".  

 

Τα νέα γραφεία στεγάζονται στο παλιό κτίριο της JVC, στην οδό Πειραιώς 62, είναι εμβαδού 2500 τμ και κατασκευάστηκε το 1989. 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ, το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρίσκεται στον τρίτο όροφο και διαθέτει βοηθητικό χώρο. Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και η γραμματεία αλλά και το γραφείο του διευθυντή του. Στον δεύτερο όροφο έχει το στρατηγείο του το επιτελείο των στενών συνεργατών του προέδρου και εδώ βρίσκονται επίσης το γραφείο Τύπου και τα γραφεία των αντιπροέδρων. Τον πρώτο όροφο καταλαμβάνουν οι γραμματείες, η μηχανοργάνωση και η τεχνική υποστήριξη. Να σημειώσουμε πως ο εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος ενώ το κτίριο είναι ενεργειακό.