Κουίκ: Σνομπάρουν τον Τσελέντη επειδή είναι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Καταγγελίες για "σνομπάρισμα" του Άκη Τσελέντη κάνει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του: "Με τον Άκη Τσελέντη έχω μιλήσει αρκετές φορές από το πρωί. Πάνω απ' όλα, τον άκουσα θυμωμένο και αηδιασμένο με αυτά που συμβαίνουν και του συμβαίνουν :

1.Απορρίπτει τις επικίνδυνες αλλά και φαιδρές θεωρίες, που διασπείρουν μη Σεισμολόγοι Καθηγητές, ότι η σημερινή δόνηση προέρχεται από άλλο ρήγμα, προκαλώντας και τον πανικό στους κατοίκους του νησιού.

2.Αν και ο ίδιος είναι Κεφαλλονίτης, Καθηγητής Σεισμολογίας στην Πάτρα, που ελέγχει όλη την απέναντι νησιώτικη περιοχή, δεν έχει ερωτηθεί από ΚΑΝΕΝΑΝ κρατικό, αυτοδιοικητικό, επιστημονικό ή άλλο φορέα για την δική του επιστημονική άποψη.

3.Έχει μείνει εντελώς μόνος και αβοήθητος στην εγκατάσταση ενός μίνι δικτύου σεισμογράφων στην Κεφαλονιά, πληρώνοντας από την τσέπη του πετρέλαια, αυτοκίνητο και ό,τι άλλο χρειάζεται για τις παρατηρήσεις του. Η αθλιότητα έχει φτάσει στο σημείο να μην του δίνουν έστω και μια μπαταρία για τα μηχανήματα του".

Προσθέτει ακόμη ότι: "Αν μάλιστα διαβλέψω ότι ισχύουν τα όσα υποπτευόμαστε και ο Άκης Τσελέντης και εγώ, ότι τον... σνομπάρουν (!) επειδή είναι Πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Λίστα Επικρατείας, τότε μιλάμε για μικρόψυχους, εμπαθείς και τυφλά επικίνδυνους κρατικούς λειτουργούς σε όλα τα επίπεδα. Από τον αρμόδιο Υπουργό, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μέχρι τη Διοίκηση του ΟΑΣΠ, την Περιφερειακή, αλλά και τη Δημοτική Αυτοδιοίκηση. Με επικεφαλής τους Σπύρο Σπύρου και Αλέξανδρο Παρίση.

Εδώ, δεν μιλάμε μόνο για πόλεμο μεταξύ ημετέρων ή μη επιστημόνων, μιλάμε και για την αθλιότητα κάποιων να εμπλέκουν τις πολιτικές τους παρωπίδες με τα βάσανα των Κεφαλλονιτών.

Παρακάλεσα τον Καθηγητή, Άκη Τσελέντη, να δώσει μέσα στο επόμενο εικοσιτετράωρο συνέντευξη Τύπου στο Αργοστόλι".