Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη δύναμη στις εκλογές

"Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου", δήλωσε ο έγκλειστος γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, με τηλεφωνική ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μιχαλολιάκος κατήγγειλε "πολιτική σκευωρία" σε βάρος της Χρυσής Αυγής, για να τους βάλουν φυλακή, και τόνισε πως "δεν θα μας λυγίσουν ποτέ".

Επιτέθηκε εναντίον της κυβέρνησης, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του αντιπροέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου, του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα, και κάλεσε τα μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής σε πλήρη ετοιμότητα για τη μάχη των εκλογών.

Την πεποίθηση ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι ο μοναδικός νικητής στην εκλογική μάχη εξέφρασε από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος παρουσίασε τους υποψηφίους του κόμματος στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα της Χρυσής Αυγής είναι: "Οι κλέφτες στη φυλακή, οι Έλληνες στην εξουσία".

Χαιρετισμό απηύθυναν υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ οργάνωσε αντιφασιστική διαδήλωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.