Δε θα προβάλει εμπόδια στο γήπεδο ο νέος δήμαρχος Φιλαδέλφειας

Ο Άρης Βασιλόπουλος είναι ο νέος δήμαρχος του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, αλλά και ο νεότερος ηλικιακά δήμαρχος της ιστορίας και των δύο πόλεων, καθώς είναι μόλις 35 ετών.

Μετά από τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών και την επιβεβαίωση της νίκης του, έκανε την καθιερωμένη δήλωση του ως δήμαρχος πλέον Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, στους υποστηρικτές του που είχαν κατακλύσει τον χώρο έξω από το εκλογικό κέντρο της "Δύναμης Πολιτών".

Σημειώνεται ότι ο Άρης Βασιλόπουλος στο 100% της καταμέτρησης συγκέντρωσε ποσοστό 52,77% και 9.330 ψήφους και ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής συγκέντρωσε 47,23% και 8.351 ψήφους.

Ο νέος δήμαρχος διαβεβαίωσε πως θα βοηθήσει για την κατασκευή της "Αγια-Σοφιάς" και δε θα προβάλει εμπόδια, όπως είχε κατηγορηθεί μέσα στην εβδομάδα.

"Επειδή τις τελευταίες ημέρες προσπάθησε να επιβληθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα ένα άτυπο δημοψήφισμα υπέρ ή κατά του γηπέδου της ΑΕΚ, όπως όλοι αναγνωρίζετε η παράταξη μας αναγνωρίζει ότι κομμάτι της πόλης είναι η ψυχή της ΑΕΚ. Θεωρούμε πως η σημερινή νίκη είναι μια νίκη για την ΑΕΚ, του δημοκρατικού κόσμου της ΑΕΚ, του αντιφασίστα κόσμου της ΑΕΚ, του κόσμου της ΑΕΚ με τον οποίο βρεθήκαμε στην Γένοβα, του κόσμου της ΑΕΚ με τον οποίο έχουμε δώσει πάρα πολλούς αγώνες τα τελευταία χρόνια", δήλωσε.

"Θέλω λοιπόν να διαβεβαιώσω όλους τους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι ανησυχούν, ότι ως Δύναμη Πολιτών, όπως σταθήκαμε κάποιοι εμπόδιο στην κατεδάφιση του γηπέδου το 2003, έτσι και τώρα θα βοηθήσουμε και δεν θα σταθούμε εμπόδιο στην ανέγερση ενός νέου γηπέδου. Ενός νέου γηπέδου με σεβασμό στην πόλη που να μπορεί να δεθεί αρμονικά με την ζωή της και να την αναβαθμίσει", πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις από την ιστοσελίδα fx-news.gr: