Μαρινάκης: Τον κ. Μιχαλολιάκο τον διαψεύδουν οι δικοί του άνθρωποι

"Με ενδιαφέρει η πόλη μου, έτσι απλά", τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη.

"Δεν έχω μάθει να κρύβομαι. Σε αυτή την προσπάθεια βγήκα μπροστά. Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στον Πειραιά και ξέρω τα προβλήματά του", ανέφερε ο κ. Μαρινάκης μιλώντας στο Mega εξηγώντας ότι λόγω της δραστηριότητάς του με τη ναυτιλία, δεν μπορεί να κατέβει ούτε για δήμαρχος ούτε να δοκιμαστεί στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού είπε ότι προτίθεται να βοηθήσει οικονομικά τον Πειραιά, κάτι που έκανε εδώ και καιρό, χωρίς να το γνωστοποιεί.

Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες του Βασίλη Μιχαλολιάκου περί μπράβων στα εκλογικά κέντρα, είπε: "Τον κ. Μιχαλολιάκο τον διαψεύδουν οι δικοί του άνθρωποι". Και για τις ψήφους που διαρρέουν αντίπαλοί του ότι εξαγοράζονται, απάντησε ότι τις αντιμετωπίζουν με χιούμορ.

Πάντως, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του στον πρώτο γύρο ότι θα ψήφιζε τον Θοδωρή Δρίτσα, λέγοντας: "Σε επίπεδο ανθρώπων, χωρίς δεύτερη σκέψη, θα ψήφιζα τον κ. Δρίτσα. Έχει μάθει να σέβεται τη Δημοκρατία και γι' αυτό είπα την άποψή μου".