Υποψήφιος Ποταμιού: Η “πρώτη φορά” του Θεοδωράκη είναι διεστραμμένη

Από το εσωτερικό καταγράφονται αντιδράσεις για τα διαφημιστικά βίντεο του Ποταμιού για την εξομολόγηση δύο γυναικών για την πρώτη φορά που... ψήφισαν.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Περικλής Βαλλιάνoς με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει ότι «οι "διαφημίσεις" αυτές προσβάλλουν κάθε γυναίκα με ένα διεστραμμένο χιούμορ» προσθέτοντας ότι «προσβάλλουν κάθε αξία για την οποία υποτίθεται συγκροτήθηκε το Ποτάμι».

Ο καθηγητής Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών ζητά, μάλιστα, συγγνώμη «για τα ανοσιουργήματα αυτά» και καλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη «να αποκηρύξει χωρίς περιστροφές το αίσχος των "διαφημίσεων" αυτών, και να ζητήσει συγγνώμη από κάθε γυναίκα, και θα έλεγα κάθε άνθρωπο γενικά, που θίγουν με βάναυσο τρόπο».

Διαβάστε τι έγραψε

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ

Όποιος είχε την ιδέα και όποιος πραγματοποίησε το αίσχος των δύο "διαφημίσεων" που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες πρέπει αμέσως να παραιτηθεί από όποια θέση κατέχει και να ζητήσει συγγνώμη πρώτ' απ' όλα από τις γυναίκες που προσβάλλουν βάναυσα, δεύτερον από κάθε άνθρωπο με αξιοπρέπεια που επίσης καταρρακώνουν, τρίτον από κάθε άνθρωπο που συμμετείχε στην προσπάθεια του Ποταμιού και ιδίως τους υποψηφίους ευρωβουλευτές που έθεσαν το κύρος τους και την υπόστασή τους στην διάθεση του εγχειρήματος αυτού που τόσα υποσχόταν. Μόνο κάποιος που ήθελε να τορπιλίσει χωρίς επιστροφή το εγχείρημα αυτό που τόσες ελπίδες μας έδωσε θα μπορούσε να είχε διανοηθεί τέτοια τερατουργήματα. Προσωπικά ζητώ συγγνώμη από όλους και όλες που θίγονται από αυτό το ανουσιούργημα, αν και δεν είχα την παραμικρή γνώση ή συμμετοχή. Πρέπει βεβαίως και η ηγεσία του κόμματος να λάβει ανάλογη θέση αμέσως, και φυσικά να αποσύρει τα κατάπτυστα "διαφημιστικά".