Πανταζής στο news.gr: Δεν αποκλείω υποψηφιότητα και για βουλευτής

Έτοιμος και για την κεντρική πολιτική σκηνή δηλώνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης, Λευτέρης Πανταζής. Το news.gr μίλησε μαζί του, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στην Κύπρο, παρόλ' αυτά, όμως, ήταν πρόθυμος να μιλήσει μαζί μας για τα σχέδια και τα όνειρά του για το δήμο, σε περίπτωση που κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και εκλεγεί.

"Δεν ξέρω ακόμα πόσες ψήφους έχω πάρει. Με τη συμμετοχή μου, όμως, στο δήμο, θέλω να βοηθήσω. Σε κάθε περίπτωση, όλα θα ξεκαθαρίσουν την επόμενη Κυριακή". Ο κύριος Πανταζής εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος, τόσο για τη δική του εκλογή, όσο και για το συνδυασμό, στον οποίο συμμετέχει, με επικεφαλής το Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση την Κυριακή.

"Ασχολούμαι για πρώτη φορά με τα κοινά. Εφόσον μου ανατεθούν αρμοδιότητες, θα προσπαθήσω να τις φέρω εις πέρας". Όταν τον ρωτήσαμε για το αν θα έχει το χρόνο να ανταποκριθεί και στα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα, εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά έτοιμος να προσφέρει: "Όπως ξέρετε, είμαι και επιχειρηματίας και μέχρι σήμερα τα έχω καταφέρει. Με την εμπειρία και τα χρόνια, που αφουγκράζομαι τον κόσμο, πιστεύω ότι ξέρω τα προβλήματά του. Άλλωστε, όταν τραγουδάω, δεν έρχονται μόνο άνθρωποι με γεμάτο πορτοφόλι, αλλά και απλός κόσμος από όλη την Ελλάδα".

Θέτοντας τις προτεραιότητες για το δήμο Βούλας, τονίζει ότι στο επίκεντρο βρίσκεται η καθαριότητα και η ασφάλεια, σε συνδυασμό με την ύπαρξη χώρων πρασίνου και αναψυχής για τα παιδιά. "Ζητούμενο θα είναι, επίσης, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και θέσεις εργασίας. Αναγνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή, ο κόσμος αγωνιά για τα προς το ζην, και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε".

Στο ενδεχόμενο να θέσει κάποια στιγμή υποψηφιότητα για βουλευτής απαντάει: "Να δοκιμάσω αυτό που κάνω τώρα και βλέπουμε για την κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν τελειώνει η ζωή όταν βάλεις ένα στόχο και τον πετύχεις. Ό,τι κινείται πάντα ζει. Ο θεός λέει 'εγώ προσπαθώ, κούνα κι εσύ την ουρά σου...'".