Σκανδαλάκης: Προτεραιότητες η ασφάλεια και η κοινωνική στήριξη

Στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με τις αρχές της Καλλίθεας, ο υποψήφιος δήμαρχος καθηγητής Τάκης Σκανδαλάκης, επισκέφτηκε, την Τετάρτη, τον Αστυνομικό υποδιευθυντή κ. Νίκο Γιαννόπουλο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των παραβατικών φαινομένων στην πόλη. Ο κ. Γιαννόπουλος ενημέρωσε  τον κ. Σκανδαλάκη για την κατάσταση του αστυνομικού τμήματος ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι θα βοηθούσε ακόμη περισσότερο την περαιτέρω βελτίωση της κατάστασης η αύξηση του προσωπικού μέσω της επιστροφής των αποσπασμένων αστυνομικών στις οργανικές τους θέσεις και η βελτίωση  της υλικοτεχνικής υποδομής.

Από την πλευρά του ο κ. Σκανδαλάκης συνεχάρη και εξήρε τον κ. Γιαννόπουλο για το έργο που προσφέρει στους πολίτες και παράλληλα, του ζήτησε να μεταφέρει  τα εύσημα του και στο λοιπό προσωπικό του αστυνομικού τμήματος.

Ζήτησε, εξάλλου  να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον και ζήλο το έργο τους, καθώς η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί βασικό κοινωνικό αγαθό μιας ευνομούμενης κοινωνίας και δεσμεύτηκε ότι αποτελεί προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφτηκε τα ΚΑΠΗ του δήμου όπου συναντήθηκε με ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Εκεί, σε συγκινητική ατμόσφαιρα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με ανθρώπους που τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει από μικρό παιδί.

Ο κ. Σκανδαλάκης εξήγγειλε τη δημιουργία και ενίσχυση αξιόπιστων δομών κοινωνικής μέριμνας για τις ευπαθείς ομάδες.  Ο ίδιος άλλωστε, ως γιατρός, έχει δώσει απαράμιλλα δείγματα κοινωνικής ευαισθησίας.