Στην αγορά της Καλλιθέας Καμμένος και Χαϊκάλης

Την αγορά της Καλλιθέας επισκέφθηκαν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Παύλος Χαϊκάλης, όπου μοίρασαν φυλλάδια και συζήτησαν με τους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για τα προβλήματα που τους απασχολούν.
 
Ο Πάνος Καμμένος έκανε την εξής δήλωση:
 
"Είμαστε εδώ, στην αγορά της Καλλιθέας, μια αγορά που κάποτε έσφυζε από ζωή, από πελάτες. Τώρα πια πόσα μαγαζιά αντέχουν, πόσοι αντέχουν και δεν έχουν βάλει ακόμα λουκέτο, μετά από αυτή την πολιτική της κυβέρνησης, της εσωτερικής υποτίμησης, της ανεργίας, της ύφεσης, της δυστυχίας των Ελλήνων;

Εμείς αυτό που υποσχόμαστε να κάνουμε είναι να αποκτήσουμε πάλι την εθνική κυριαρχία της χώρας, να ξαναέρθει το χαμόγελο στους Έλληνες και να ξαναγεμίσουν οι αγορές. Αυτό πρέπει να γίνει σε εθνικό επίπεδο και για αυτό οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητάμε τη στήριξη του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές, για να στηρίξουμε την πατρίδα μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι τις τράπεζες.
 
Σε περιφερειακό επίπεδο στηρίζουμε τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος έχει ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο και γνωρίζει τους κατοίκους αυτής εδώ της Περιφέρειας. Κάποιους άλλους τους γνωρίζουν μέσω των διαφημιστών και μέσω των επικοινωνιολόγων".
 
Ο Παύλος Χαϊκάλης, από την πλευρά του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
"Ήρθαμε εδώ, στην αγορά της Καλλιθέας, όπως γυρίζουμε κάθε μέρα όλες τις αγορές, όλης της περιφέρειας, συνομιλούμε με τον κόσμο, καταγράφουμε προβλήματα. Χθες ήμασταν στη Βαρβάκειο αγορά, σήμερα πάλι στη Δημοτική αγορά. Βλέπουμε τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν, βλέπουμε την απόγνωση του κόσμου, γιατί εδώ ο κόσμος ψωνίζει, συναλλάσσεται, μιλάει, ανοίγει την καρδιά του, βγάζει τα προβλήματά του και βλέπουμε με όλα αυτά μια χώρα να χάνεται.
 
Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε όλοι αυτή την κατάσταση, να ανοίξουμε ένα νέο επίπεδο συνομιλίας με τον κόσμο και να ανακτηθεί πάλι η εμπιστοσύνη της πολιτείας προς τον πολίτη και του πολίτη προς την πολιτεία. Να αναγκαστούμε να δουλέψουμε με μια μορφή αλληλεγγύης, για το συνάνθρωπο, γιατί η χώρα περνάει αυτή τη στιγμή βαθύτατη κρίση και όλοι μαζί μπορούμε να τη βγάλουμε. Για αυτό και ο τίτλος του συνδυασμού μας είναι «Συμμέτοχοι στο αύριο».
 
Το αύριο μας ανήκει, για το αύριο θα παλέψουμε όλοι μαζί, όλοι θα συμμετέχουμε στο αύριο. Η χώρα μας ανήκει σε όλους και εμείς πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την Ελλάδα".