Μητέρα στρατιωτικού σε Κουβέλη – «Αν ήταν το δικό σας παιδί τι θα κάνατε;»

Μητέρα στρατιωτικού σε Κουβέλη – «Αν ήταν το δικό σας παιδί τι θα κάνατε;»

«Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς, πονάτε, όλοι μας πονάμε για την υπόθεση αυτή»

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων που βρίσκονται στις φυλακές της Αδριανούπολης επί 12 ημέρες, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Ο κ.Κουβέλης, γράφει το life-events.gr συζήτησε με τους γονείς την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τονίζοντας πως η ελληνική κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να επιστερέψουν το δυνατό συντομότερα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην χώρα.

«Είναι συστηματική, επίμονη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς, πονάτε, όλοι μας πονάμε για την υπόθεση αυτή, αλλά η διαβεβαίωση μας είναι ότι κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επιστρέψουν στη χώρα. Οι προσπάθειες συνεχίζονται στο καλύτερο δυνατό επίπεδο και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή των παιδιών. Η διαβεβαίωσή μας είναι δεδομένη πως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και να ξέρετε ότι το κάνουμε», ανέφερε ο Φώτης Κουβέλης.

Ακοούθως, η Σοφία Κούκλατζη μητέρα του ενός στρατιωτικού, απευθυνόμενη στον υπουργό είπε: «Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε Κουβέλη τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;».