Καμμένος: Απάνθρωπες οι δηλώσεις Φίλη για τους κρατούμενους στρατιωτικούς

Καμμένος: Απάνθρωπες οι δηλώσεις Φίλη για τους κρατούμενους στρατιωτικούς

O βουλευτής των ΑΝΕΛ προέβλεψε ότι «θα υπάρξει κλιμάκωση» με την Τουρκία

«Απάνθρωπες» χαρακτήρισε τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη, ότι είναι «πολύ σημαντικό, αλλά όχι μείζον» το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε, ότι η δήλωση του πρώην υπουργού Παιδείας αποτελεί «λάθος ανάγνωση». «Δεν είναι μείζον ζήτημα η επίθεση της τουρκικής ακταιωρού, που μπορούσαμε να θρηνήσουμε θύματα; Δεν είναι μείζον ζήτημα η τουρκική στάση στην κυπριακή ΑΟΖ; Δεν είναι μείζον ζήτημα που αιχμαλωτίστηκαν δυο αξιωματικοί, δυο δικοί μας άνθρωποι;» διερωτήθηκε, για να προσθέσει ότι «είναι μείζον το ζήτημα, απασχολεί την κοινωνία όλη την ήμερα».

Έκανε μάλιστα λόγο για «απάνθρωπες δηλώσεις του κ. Φίλη» και συμπλήρωσε ότι «δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση των γονιών και να έχω ένα κρατικό παράγοντα να λέει, ότι δεν είναι μείζον ζήτημα. Απαξιώνουμε έτσι την κατάσταση». Καταλήγοντας υποστήριξε, ότι «θα υπάρξει κλιμάκωση» με την Τουρκία προσθέτοντας ότι «είμαστε σε δύσκολη κατάσταση» και επεσήμανε ότι «οι συχνές επισκέψεις του αμερικανού πρέσβη στο Πεντάγωνο δείχνουν κάτι».