Αιχμές Κικίλια για τις κρίσεις αξιωματικών του στρατού

Αιχμές Κικίλια για τις κρίσεις αξιωματικών του στρατού

Συνδέει αποστρατεύσεις με την υπόθεση πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία

Αιχμές κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, συσχετίζοντας τις πρόσφατες κρίσεις ανώτερων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς με την υπόθεση πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, αφήνει ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

όπως αναφέρει «οι πρόσφατες κρίσεις των ανωτάτων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, γεννούν πολλά ερωτήματα, καθώς σχετίζονται και με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, για την οποία ελέγχεται ο κ. Καμμένος». «Συγκεκριμένα» διευκρινίζει «αποστρατεύθηκε ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται, ότι ήταν ο αξιωματικός, που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα, χάλασε την “δουλειά” που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο».

Συνεχίζει δε υποστηρίζοντας ότι «ως φαίνεται, μετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η Kυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις, αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα». Καταλήγοντας αναφέρει ότι «το μόνο παρήγορο είναι ότι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης μετρά πλέον τον χρόνο της αντίστροφα».