Κυρ. Μητσοτάκης: Ανεύθυνη και ανίκανη να χειριστεί το Σκοπιανό η κυβέρνηση

Κυρ. Μητσοτάκης: Ανεύθυνη και ανίκανη να χειριστεί το Σκοπιανό η κυβέρνηση

Μίλησε για «αυταρέσκεια και έπαρση μίας παρέας που έχει μπερδέψει τη σκιά της με το μπόι της»

Για πολιτική ανευθυνότητα και διαπραγματευτική ανικανότητα στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

Αναφερόμενος στο ονοματολογικό, είπε ότι η κυβέρνηση ξεκίνησε την διαπραγμάτευση δίχως προετοιμασία και δίχως να έχει ενημερώσει την αντιπολίτευση και οδηγείται σε συνεχείς υποχωρήσεις. «Έβαλαν στην ατζέντα τα θέματα του Συντάγματος μετά από δική μας πίεση», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε ότι ο κ. Τσίπρας προωθεί τα στενά κομματικά του συμφέροντα.

Ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να διχάσει τους πολίτες, αρχικά είπε ακροδεξιούς εκείνους που μετείχαν στο συλλαλητήρια και στην συνέχεια συνέχισε τις προσβολές μιλώντας για ετερόκλητο όχλο, ανέφερε και προσέθεσε ότι «όταν ο κ. Τσίπρας βρισκόταν με την Χρυσή Αυγή στις πλατείες της αγανάκτησης δεν είχε τέτοιες ευαισθησίες».

Συνεχίζοντας την προσωπική επίθεση, μίλησε για «αυταρέσκεια και έπαρση μίας παρέας που έχει μπερδέψει τη σκιά της με το μπόι της» και είπε ότι ένας πρωθυπουργός που περιφρονεί τους πολίτες είναι κατώτερος των περιστάσεων και δεν έχει την εμπιστοσύνη των πολιτών.

«Όταν μιλά για πατριωτισμό ο κ . Τσίπρας υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων γιατί δεν υπάρχει τίποτε πατριωτικό στην χρεώση της χώρας με 100 δισ. ευρώ», προσέθεσε, ενώ έκανε αναφορά «στις ανακοινώσεις του Μεγάρου Μαξίμου που ενώ έχουν το εθνόσημο, χρησιμοποιούν τη γλώσσα τα τρολς του διαδικτύου».