Κούλογλου: Ο Σαλμάς παραδέχθηκε ότι είχε επαφές και δεν ενημέρωσε τη ΝΔ

Κούλογλου: Ο Σαλμάς παραδέχθηκε ότι είχε επαφές και δεν ενημέρωσε τη ΝΔ

Καταρρίπτεται πλήρως η θεωρία περί σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει ο ευρωβουλευτής

Συνέχεια στο θέμα που ανέκυψε από τις δηλώσεις του πρώην υπουργού της ΝΔ Μάριου Σαλμά, δίνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Παίρνοντας, συγκεκριμένα, αφορμή από τις δηλώσεις της ευρωβουλευτού και εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρίας Σπυράκη, ο κ. Κούλογλου είπε, «όταν ρωτήθηκε για τις επαφές του κ. Σαλμά με την αμερικανική δικαιοσύνη, η εκπρόσωπος της ΝΔ παρέπεμψε στις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον "Αντέννα". Σε αυτές ο κ. Σαλμάς παραδέχθηκε ότι δεν είχε ενημερώσει την ηγεσία της ΝΔ για τις επαφές του, οι οποίες ξεκίνησαν το 2015!

Πέρα από το περίεργο του πράγματος, ότι δηλαδή η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης εγκρίνει τις μυστικές επαφές του στελέχους της, γεγονός παραμένει», σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, «ότι οι συνεννοήσεις αυτές αποδεικνύουν ότι η έρευνα για το σκάνδαλο Novartis κρατάει χρόνια, εμπλέκει πρώην υπουργούς της ΝΔ και καταρρίπτει πλήρως τη θεωρία περί σκευωρίας του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει στη δήλωσή του ο Στ. Κούλογλου.