Κικίλιας: Να μαζευτούν Μπουτάρης-Τσίπρας για τα Σκόπια

Κικίλιας: Να μαζευτούν Μπουτάρης-Τσίπρας για τα Σκόπια

Ο βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει ότι κυβέρνηση και δήμαρχος είναι σε αναντιστοιχία με την κοινωνία

«Ο κ. Μπουτάρης είναι ταλαιπωρημένος από το μεγάλο συλλαλητήριο και ο κ. Τσίπρας συγχυσμένος από τον “ετερόκλητο όχλο”, όπως τον αποκάλεσε» είπε μιλώντας στον τ/σ ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για το θέμα των Σκοπίων.

«Τους λέω ένα πράγμα, που λέει ο λαός: Να μαζευτούν και να συνέλθουν» τόνισε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ και συμπλήρωσε ότι «η κυβέρνηση και ο κ. Μπουτάρης είναι σε αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία». Διερωτήθηκε δε, αν «ο κ. Μπουτάρης ξέρει πού είναι Δήμαρχος».

Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, ότι στον «πανικό» που προκάλεσαν τα συλλαλητήρια, επιλέχθηκε ν ααλλάξει η πολιτική ατζέντα στην υπόθεση Novartis, υποστηρίζοντας ότι «η κυβέρνηση διολισθαίνει στη λάσπη της σκανδαλολογίας».

Ποιο είναι το περιβάλλον; Μια προανακρατική, δύο συλλαλητήρια και ένα εθνικό θέμα, το οποίο ο κ. Τσίπρας πίστευε, πως θα το περάσει κάτω από το χάλι. Όταν είδαν το λαό να κατεβαίνει στο δρόμο, τους έπιασε πανικός», τόνισε κατηγορώντας την κυβέρνηση πως κατήργησε κάθε έννοια διάκρισης εξουσιών, αλλά και το τεκμήριο της αθωότητας. «Λειτούργησαν με πολλές αμφιβολίες και πολλά ερωτηματικά. Η κυβέρνηση επιδιώκει να συρθούμε μέχρι τις εκλογές στη λάσπη», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...