Μαξίμου: Είναι πια εμφανές ποιος είναι ο αρχηγός στη ΝΔ…

Μαξίμου: Είναι πια εμφανές ποιος είναι ο αρχηγός στη ΝΔ…

Το βίντεο με τον Άδωνι Γεωργιάδη και η ερώτηση της κυβέρνησης προς τη Νέα Δημοκρατία

«Συμφωνεί ή διαφωνεί η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης με τα όσα έλεγε ο σημερινός αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, όταν με αφορμή την υιοθέτηση από την κυβέρνηση της ΝΔ της γραμμής για σύνθετη ονομασία ισχυριζόταν ότι "ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία;"», διερωτάται το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σε σχόλιό του για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη στάση του ως προς το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

«Πλέον είναι εμφανές σε όλους ποιος είναι ο Πρόεδρος, ποιος ο Αρχηγός και γιατί η ΝΔ χρησιμοποιεί όλη την επιχειρηματολογία του ΛΑΟΣ για το ονοματολογικό», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και επισυνάπτει βίντεο, στο οποίο ακούγεται ο κ. Γεωργιάδης να λέει, μεταξύ άλλων:

«Αυτή η απίστευτη κωλοτούμπα του Μακεδόνος -τρομάρα του- πρωθυπουργού, του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μπαίνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία. Κατάλαβε, νομίζω, ο κάθε καλοπροαίρετος πολίτης ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αλλάξει στάση από την εθνική γραμμή τού Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών το 1992 και όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους τους. Είναι μία πρόστυχη πράξη της ΝΔ, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι ακόμα χειρότερη από την ίδια την πράξη της υποχωρήσεως».

Δείτε το βίντεο:

Γεωργιάδης: Ας μας παίξει το Μαξίμου τι έλεγε ο Τσίπρας πριν δέκα χρόνια

«Αν πάμε δέκα χρόνια πίσω άλλοι θα είναι χαμένοι» τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, απαντώντας στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Μέγαρο Μαξίμου. «Θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μας παίξει το Μέγαρο Μαξίμου τις προ δεκαετίας δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των στελεχών του, τότε που τα Σκόπια ήταν Μακεδονία και η Αμερική ο μεγάλος εχθρός και το ΝΑΤΟ θα διαλύονταν» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ο κ. Γεωργιάδης.

«Ρωτήσαμε τον Πρόεδρο της ΝΔ και απάντησε ο κ. Γεωργιάδης»

«Ρωτήσαμε τον Πρόεδρο της ΝΔ και απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. Αμφότεροι επιβεβαίωσαν ποιος κάνει κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία. Αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμη είναι εάν ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να πιστεύει πως με τη γραμμή της σύνθετης ονομασίας ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, «ξεπούλησε τη Μακεδονία»», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.