Ύβρεις Καμμένου κατά ΣΥΡΙΖΑ – Υπερβαίνει τα όρια, λέει η Κουμουνδούρου

Ύβρεις Καμμένου κατά ΣΥΡΙΖΑ – Υπερβαίνει τα όρια, λέει η Κουμουνδούρου

Κόντρα έχει ξεσπάσει με το βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένο

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή του κόμματος – εταίρου στην κυβέρνηση, ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου.

Για υπέρβαση των ορίων και ερωτήματα που προκαλούν οι επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, κάνουν λόγο κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Συγκεκριμένα τονίζουν ότι «οι συστηματικές επιθέσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημ. Καμμένου ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και στα στελέχη του, υπερβαίνουν τα όρια, προκαλούν ερωτήματα για τη σκοπιμότητά τους και βρίσκονται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη στάση των ΑΝΕΛ και το κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων».

Νωρίτερα σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά τον Δ. Παπαδημούλη, μιλώντας για «πολιτικό χαφιεδισμό».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Καμμένος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες; Μας κάνει κριτική ο Σκουρλέτης γιατί πήγαμε στο συλλαλητήριο ενώ εμείς ποτέ δεν μιλήσαμε για βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος και δεν θα φύγει από την κυβέρνηση».

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση και στον Δημήτρη Παπαδημούλη με σκληρούς  χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο για πολιτικό χαφιεδισμό, ενώ έστειλε μήνυμα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας μεταξύ άλλων: Όταν είσαι με κάποιον στο ίδιο τραίνο δεν γίνεται να κάνεις μαθήματα. Ποιος είναι αυτός με την αριστερή κελεμπία που θα μας κάνει μάθημα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε συνεργάτες και απαιτούμε σεβασμό στην αξιοπρέπειά μας.

«Ο κ. Παπαδημούλης προέβη σε πολιτικό χαφιεδισμό. Έβγαλε τους βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο φωτογραφίες και τους έστειλε στους Ευρωπαίους. Προσωπικά με χαρακτήρισε ακροδεξιό. Αν είμαι ακροδεξιός επειδή κάνω τον σταυρό μου και συμμετέχω σε συλλαλητήρια και δεν κάνω παρέα με ακροαριστερούς και δεν μου αρέσει που βγαίνει έξω ο Κουφοντίνας ας είναι. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα πατροναριστούμε. Αν δεν μας θέλουν επειδή είμαστε δεξιοί ας πάνε με την Φώφη. Κακώς μιλούν κάποιοι έτσι για τους ΑΝΕΛ που τρία χρόνια με 9 βουλευτές δίνουν βήμα στην κυβέρνηση. Όταν είσαι με κάποιον στο ίδιο τραίνο δεν γίνεται να κάνεις μαθήματα. Ποιος είναι αυτός με την αριστερή κελεμπία που θα μας κάνει μάθημα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε συνεργάτες και απαιτούμε σεβασμό στην αξιοπρέπειά μας. Ακόμη κι αν γίνω υπουργός δεν θα σταματήσω να αντιδρώ. Θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση προς πείσμα όλων, εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της κυβέρνησης» ήταν η αποστροφή του Δ. Καμμένου.

Ερωτηθείς εάν οι ΑΝΕΛ θα ρίξουν την κυβέρνηση λόγω των διαφορών με τον ΣΥΡΙΖΑ σε σημαντικά θέματα απάντησε: «Εμείς περιμένουμε να έρθει η 30η Αυγούστου και να τελειώσουμε με όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός. Ζητάμε λίγη σοβαρότητα και αξιοπρέπεια απέναντι στους ΑΝΕΛ». Ξεκαθάρισε πάντως για το Σκοπιανό πως ο ίδιος δεν προτίθεται να ψηφίσει καμία πρόταση που θα περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία.