Μίνι υπουργικό στο Μαξίμου για τον απολογισμό Τσίπρα για το Νταβός

Μίνι υπουργικό στο Μαξίμου για τον απολογισμό Τσίπρα για το Νταβός

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ξεκίνησε η συνεδρίαση του «μίνι» Υπουργικού Συμβουλίου, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνάντηση συμμετέχει όλη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών (οι κ.κ. Κοτζιάς, Κατρούγκαλος, Αμανατίδης, Κουίκ), όπως συμμετέχουν και άλλοι υπουργοί.

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού στο Νταβός της Ελβετίας, με έμφαση στο ονοματολογικό, αναμένεται ότι θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης.

Το πρωί ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό 'Αμυνας Πάνο Καμμένο και τον ενημέρωσε για το ταξίδι του στο Νταβός και τις εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας αλλά και εκείνο του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.

Με τον πρόεδρο και τους πολιτικούς αρχηγούς

Στο Προεδρικό Μέγαρο θα μεταβεί στις 6.30 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα.

Αύριο, ο πρωθυπουργός θα ενημερώσει κατ' ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς.

ΝΔ: Είναι αργά αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει στο Μαξίμου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσέλθει στην αυριανή συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και ακολούθως θα αναχωρήσει για το προγραμματισμένο ταξίδι του στα Αραβικά Εμιράτα.

Στη ΝΔ τονίζουν ότι ισχύει η πρώτη αντίδραση πως «είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση».