Λεβέντης: Αν ψηφίσετε αυτό το νομοσχέδιο θα ντρέπεστε

Λεβέντης: Αν ψηφίσετε αυτό το νομοσχέδιο θα ντρέπεστε

Διερωτήθηκε εάν έχει κανείς διαβάσει από την πλειοψηφία αυτό το νομοσχέδιο.

«Νομοσχέδιο ντροπής» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης το πολυνομοσχέδιο, το οποίο ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

«Αν το ψηφίσετε, θα ντρέπεστε και θα απολογείστε στα παιδιά σας, επειδή το ψηφίσατε» είπε μιλώντας από το βήμα της Βουλής και απευθυνόμενος στους βουλευτές της συμπολίτευσης.

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε ακόμη τον Πρωθυπουργό, ότι «την ίδια στιγμή που κόβει τα πολυτεκνικά επιδόματα, υπόσχεται να τα επαναφέρει».

Επίσης, διερωτήθηκε εάν έχει κανείς διαβάσει από την πλειοψηφία αυτό το νομοσχέδιο.
Αναφερόμενος στα εργασιακά-απεργιακά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε, ότι ο ίδιος παλαιότερα πίστευε, ότι οι απεργίες και η ασυδοσία των συνδικάτων έκαναν ζημιά στις επιχειρήσεις, ενώ τώρα πιστεύει, ότι πρέπει να στηριχτούν οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα, καθώς οι περισσότεροι είναι ή άνεργοι ή ημιαπασχολούμενοι και χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο «έγκλημα κατά της εργατικής τάξης».

Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ είπε, ότι «έχετε παρασυρθεί σε μια παγίδα από τον Τσίπρα, έχετε θεωρήσει ως εθνική γραμμή το Βουκουρέστι. Το Βουκουρέστι είναι εθνική μειοδοσία».

Υποστήριξε ακόμη, ότι «δεν έχει δικαίωμα η Βουλή να παραχωρήσει κάτι», τονίζοντας ότι «έχει χυθεί αίμα στη Μακεδονία» και διερωτήθηκε «με ποια ευκολία μπορεί να παραχωρήσει κάτι η Βουλή;».