Χρόνια πολλά μέσω ασυρμάτου στους αστυνομικούς από τον Τόσκα

Χρόνια πολλά μέσω ασυρμάτου στους αστυνομικούς από τον Τόσκα

Πρωτοχρονιά στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης έκανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Εορταστικά μηνύματα του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, κατά την αλλαγή του χρόνου.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, κατά την αλλαγή του έτους, επισκέφθηκαν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, όπου αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό και απηύθυναν μέσω ασυρμάτου εορταστικά μηνύματα προς τους αστυνομικούς οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία.

Στο μήνυμα του ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επεσήμανε τα ακόλουθα:

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, σε όλους που πιστοί στο καθήκον και με αίσθημα προσφοράς στην κοινωνία εργάζεστε φιλότιμα αυτή την στιγμή. Ξέρω τι σημαίνει αυτή η προσπάθεια τέτοιες μέρες, αλλά κάποιοι πρέπει να υπηρετούν σωστά το κοινωνικό σύνολο και εσείς το υπηρετείτε. Χρόνια καλά, ήρεμα, δημιουργικά.

Η καινούργια χρονιά είναι χρονιά ελπίδας για να βγούμε από τα μεγάλα προβλήματα των προηγούμενων ετών και με προσπάθεια, με φιλότιμο, όπως καλά ξέρετε, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας».