To πόθεν έσχες του Σταύρου Θεοδωράκη

To πόθεν έσχες του Σταύρου Θεοδωράκη

Τι δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού

Σύμφωνα με τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, δήλωσε για το 2015 συνολικά εισοδήματα 70.787,94 ευρώ. Επίσης, δήλωσε ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου, τα οποία υπήχθησαν στο PSI, αμοιβαία κεφάλαια και μετοχές στον ΟΠΑΠ, τον ΟΤΕ και την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης. O κ. Θεοδωράκης, προχώρησε σε πώληση αμοιβαίων κεφαλαίων, μέσα στο 2015 και διατηρεί μία θυρίδα στην Alpha Bank. Δήλωσε καταθέσεις μαζί με τη σύζυγό του, 316.647 ευρώ, ενώ κατάθεση 11.531 δολαρίων είναι κοινή με τρίτους και τη σύζυγό του. Επίσης, κατάθεση 10.120 ευρώ είναι κοινή με τρίτους.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε ακίνητα στα Καμμένα Βούρλα, την Αμφίκλεια, την Αγία Βαρβάρα, το Χαϊδάρι και τα Χανιά. Από αυτά, είναι ένα διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα και μία μονοκατοικία στα Χανιά, από γονική παροχή κατά 25%. Ακόμη δήλωσε δύο μοτοσυκλέτες και μία την οποία πούλησε μέσα στο 2015. Τέλος, δήλωσε εταίρος (κατά 82%) σε ΕΠΕ στον τομέα της εστίασης.

Η σύζυγος του κ. Θεοδωράκη, Δόμνα Λυμπεροπούλου, δήλωσε για το 2015 συνολικά εισοδήματα 19.679,84 ευρώ. Επίσης, δήλωσε μονοκατοικία στα Χανιά, διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα και αγροτεμάχιο στα Χανιά. Έχει στην κατοχή της ένα ΙΧ 999 κ.ε.