Σε καλό κλίμα η συνάντηση Γεννηματά – Ανδρουλάκη

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Γεννηματά – Ανδρουλάκη

Η συζήτηση αφορούσε στην πορεία της νέας παράταξης της Κεντροαριστεράς

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε το απόγευμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Νίκο Ανδρουλάκη - η πρώτη μετά την εκλογική αναμέτρηση για την ηγεσία του νέου φορέα. Συζητήθηκε η περαιτέρω πορεία προς το ιδρυτικό συνέδριο, και μετά την ολοκλήρωσή της δεν έγιναν δηλώσεις.

Συνεργάτες της κ. Γεννηματά υπογράμμισαν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το πολύ καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη η συζήτηση, που αφορούσε στην πορεία της παράταξης, χωρίς να προβούν σε περαιτέρω αναφορές.

Συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη από τη μεριά τους ανέφεραν ότι ο ευρωβουλευτής της Ελιάς επεσήμανε ότι «μας ενώνουν κοινές αγωνίες και κοινοί στόχοι, και έχουμε μπροστά μας μια τεράστια πρόκληση, μετά τη μαζική συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων προοδευτικών πολιτών στις 12 και 19 Νοεμβρίου».

Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα ριζοσπαστικό και προοδευτικό πρόγραμμα που θα δίνει απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

«Η παράταξή μας οφείλει να έχει ισχυρή πολιτική αυτονομία, θεσμική λειτουργία και διαφάνεια. Με συλλογικότητα και εσωτερική δημοκρατία, αφήνοντας τα λάθη στο παρελθόν», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...