Ο Τσοχατζόπουλος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Τσίπρα

Ο Τσοχατζόπουλος έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Τσίπρα

Εξοργισμένος ο πρώην υπουργός με την ανάρτηση Πολάκη στο Facebook για τη Βίκυ Σταμάτη

«Άνανδρο - χυδαίο - υβριστή και λασπολόγο» χαρακτηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αφορμή στάθηκε ανάρτηση του υπουργού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όπου σχολίαζε την άσεμνη χειρονομία της Βίκυς Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους. Όπως έγραφε ο κ. Πολάκης, «είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο της (κυρίας) Σταμάτη και μου ρθε στο μυαλό η εξής λεζάντα: "Όταν το φτωχό νυμφίδιο αφού γίνει νεόπλουτο τσουλί ,τα χάνει όλα και (ξανα)μπαίνει φυλακή ,χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το "λαουτζίκο" όταν ήταν στο δεύτερο κλεψιμαίικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της"».

Η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με πληροφορίες , έχει δώσει εντολή να κατατεθεί αγωγή σε βάρος του κ. Πολάκη.

Η επιστολή του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει ως εξής:

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολλάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

1
σχόλιο
  1. avatar Δημητρης

    Εδώ ισχύει οτι κάλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα
    Και δίκιο να εχεις τα σφάλματα ειναι μεγάλα και δεν μπορούν να καλυφθούν

Παρακαλούμε περιμένετε ...