Ανδρουλάκης: Το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς δεν είναι κομματικό

Ανδρουλάκης: Το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς δεν είναι κομματικό

Εάν μας τιμήσει ο λαός, θα κάνουμε μια σοβαρή συμφωνία χωρίς ψευτοδιλήμματα, διαμηνύει ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα

Το νησί της Ρόδου, όπου και θα ψηφίσει αύριο, επέλεξε για το τέλος του προεκλογικού του αγώνα ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης.

Από το απόγευμα είχε συναντήσεις με στελέχη που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα του ενώ το βράδυ μίλησε σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στην πόλη της Ρόδου. Στη εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο επικεφαλής για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς για το Νότιο Αιγαίο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη συμμετοχής στις αυριανές εκλογές.

«Η μεγάλη προοδευτική παράταξη, έχει αποδείξει, πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της σε αυτή την χώρα» τόνισε ο κ. Χατζηδιάκος που απηύθυνε έκκληση να προσέλθουν στην κάλπη οι ψηφοφόροι, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «το εγχείρημα αυτό δεν είναι κομματικό», τονίζοντας, ότι η Ελλάδα έχει εισέλθει σε άλλη εποχή. Εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, για την στάση που τηρεί στο ασφαλιστικό, στις συντάξεις και στο ζήτημα των μνημονίων, ενώ τόνισε, πως τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους αργά η γρήγορα.

«Πολλοί μας ρωτούν με ποιους θα κυβερνήσετε και εγώ απαντώ, ότι εάν μας τιμήσει ο λαός, θα κάνουμε μια σοβαρή συμφωνία χωρίς ψευτοδιλήμματα» ανέφερε επίσης ο κ. Ανδρουλάκης.

Την Κυριακή το πρωί στις 9.30 ο κ. Ανδρουλάκης θα ψηφίσει στο εκλογικό κέντρο του Ροδινιού στην πόλη της Ρόδου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...