Ανδρουλάκης: Ο νέος ηγέτης της Κεντροαριστεράς δε χρειάζεται να είναι βουλευτής

Ανδρουλάκης: Ο νέος ηγέτης της Κεντροαριστεράς δε χρειάζεται να είναι βουλευτής

Τη μορφή που θα έχει ο νέος φορέας θα την αποφασίσουν μόνο οι χιλιάδες πολίτες που θα έρθουν να ψηφίσουν, τονίζει ο υποψήφιος για την ηγεσία του φορέα

«Το θέμα με την ενοποίηση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων για εμένα είναι και ηθικό. Δηλαδή, ενώ από τη μία έλεγαν ότι ο αρχηγός της παράταξης δεν μπορεί να είναι και ευρωβουλευτής, γιατί δεν θα βρίσκεται στη Βουλή, από την άλλη είχαν αποφασίσει να παραμείνουν ως έχουν οι ΚΟ. Επομένως, ο νέος ηγέτης της παράταξης δεν χρειάζεται να είναι βουλευτής, καθώς δεν εκλέγουμε νέο πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής ομάδας. Δηλαδή εκ του πονηρού ετίθετο τέτοιο θέμα τους τελευταίους δύο μήνες», δήλωσε o υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9.89.

Ο κ. Ανδρουλάκης πρόσθεσε ότι τη μορφή που θα έχει ο νέος φορέας δεν την αποφασίζει κανείς άλλος, παρά μόνο οι χιλιάδες πολίτες που θα έρθουν να ψηφίσουν στις 12 και 19 Νοεμβρίου.

«Αυτοί θα καθορίσουν στο ιδρυτικό συνέδριο την αρχιτεκτονική του νέου φορέα. Κανείς άλλος, ούτε ο Σταύρος, ούτε η Φώφη, ούτε ο Νίκος ή ο Γιάννης Μανιάτης» σημείωσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...