Δ.Καμμένος εναντίον Τόσκα για τα Εξάρχεια

Δ.Καμμένος εναντίον Τόσκα για τα Εξάρχεια

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ μίλησε για ευθύνες του υπουργού

Κριτική στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη έκανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος για το ζήτημα της τήρησης της τάξης στα Εξάρχεια.

Ο Δ. Καμμένος έκανε εκτενή αναφορά μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,2, για το περιστατικό με την ηλικιωμένη που σιδέρωσαν οι κακοποιοί, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε αναλυτικά για την κατάσταση στην περιοχή των Εξαρχείων.

«Έχουμε θέμα ανομίας στα Εξάρχεια το οποίο πρέπει να λυθεί. Χρειάζεται μια πολιτική απόφαση για να λήξει το θέμα των Εξαρχείων και όχι να κάνουμε κέφι στα Εξάρχεια. Την πολιτική απόφαση θα πρέπει να την πάρει ο υπουργός. Ο κ. Τόσκας έχει και αυτός την ευθύνη του που δεν παίρνει την πολιτική απόφαση όπως την είχαν και οι προηγούμενοι υπουργοί. Οι πολίτες στα Εξάρχεια έχουν θέμα, οι αστυνομικοί έχουν θέμα με τις μολότοφ στα πόδια, οι πολίτες έχουν θέμα εκεί με τις μολότοφ σε καθημερινή βάση».

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε ακόμα στον Ρουβίκωνα: ««Δεν είναι ακτιβιστική ενέργεια η απειλή κατά της ζωής οποιουδήποτε ανθρώπου, είναι ποινικό αδίκημα και ως τέτοιο πρέπει να διώκεται. Δεν έχουμε ακτιβισμό εδώ, όποιος καλύπτει αυτές τις δράσεις καλύπτει εν δυνάμει ποινικούς και δεν μπορεί να έχει το πολιτικό σύστημα ανοχή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση σε ανθρώπους που κάνουν ποινικά αδικήματα. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θέλουν να συζητήσουν, με βαριοπούλες δεν γίνεται συζήτηση».