Ραγκούσης: Δε φτιάχνουμε παράταξη για να λύσουμε το πρόβλημα του Μητσοτάκη

Ραγκούσης: Δε φτιάχνουμε παράταξη για να λύσουμε το πρόβλημα του Μητσοτάκη

Δεν μπορεί να πάει κανένας με κλειστά χαρτιά στην κάλπη, διαμηνύει ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

«Όχι στην συγκυβέρνηση, ναι στην συνεργασία για να λυθούν προβλήματα των πολιτών, όπως πχ. το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου ή η μείωση της φορολογίας», δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, επικρίνοντας τη Φώφη Γεννηματά, γιατί όπως είπε «σήμερα στον ΣΚΑΪ εξήγγειλε συγκυβέρνηση με τον κ. Μητσοτάκη. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφωνία που έχουμε».

«Εμείς δε φτιάχνουμε μια νέα παράταξη για να λύσουμε το κυβερνητικό πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη», πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. και σημείωσε ότι υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον των πολιτών για το νέο φορέα από αυτό που θα υπήρχε, εάν η ΔΗΣΥ ή το ΠΟΤΑΜΙ είχαν μείνει μόνοι τους.

Δήλωσε επίσης έτοιμος να συζητήσει για πολιτικές απόψεις, όχι για τα πρόσωπα. «Υπάρχουν όμως πολιτικές διαφοροποιήσεις μεταξύ των υποψηφίων. Οι μετεκλογικές συνεργασίες είναι για εμένα θέμα αρχής. Δεν μπορεί να πάει κανένας με κλειστά χαρτιά στην κάλπη. Όσοι έρθουν να ψηφίσουν, πρέπει να ξέρουν τι πρεσβεύει ο κάθε υποψήφιος», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση, η χώρα έχει ανάγκη από μια μεγάλη προοδευτική παράταξη που δεν θα μπει σε λογική συγκυβέρνησης.

«Την επόμενη μέρα χρειαζόμαστε μια κοινοβουλευτική ομάδα. Πρέπει να πάμε σε ενιαίο κόμμα κι αυτό να το σεβαστούν όλοι. Οι πολίτες θα προσέλθουν για να ψηφίσουν για ενιαίο φορέα κι όχι πολυκομματικό», τόνισε.