Ανδρουλάκης: Έστειλαν λάθος μήνυμα Ποτάμι και ΔΗΣΥ με την ταυτότητα φύλου

Ανδρουλάκης: Έστειλαν λάθος μήνυμα Ποτάμι και ΔΗΣΥ με την ταυτότητα φύλου

Τα δύο κόμματα έπρεπε πριν πάνε στη Βουλή να έχουν συνεννοηθεί, υποστηρίζει ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς

Για λάθος μήνυμα που έστειλαν τα προοδευτικά κόμματα στη Βουλή, κατά την ψηφοφορία για την αναγνώριση ταυτότητας φύλου, έκανε λόγο ο Νίκος Ανδρουλάκης.

O ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της δημοκρατικής παράταξης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενοποίηση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

«Η συνολική εικόνα και του Ποταμιού και της ΔΗΣΥ έστειλε λάθος μήνυμα, διότι αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια που θα οδηγήσει σε ενοποίηση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς. Έπρεπε λοιπόν, κατά την ταπεινή μου άποψη, πριν πάνε στη Βουλή τα κόμματα να έχουν συνεννοηθεί, να έχουν συνεδριάσει μαζί οι κοινοβουλευτικές ομάδες και του Ποταμιού και της ΔΗΣΥ, να έχουν πάρει μια απόφαση και να εμφανιστεί μια άλλη εικόνα» υπογράμμισε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι η προσπάθεια που γίνεται δεν αφορά μόνο στην εκλογή ηγεσίας που θα διαχειριστεί μια «Βαβέλ» κομμάτων κι απόψεων. «Κάνουμε μια προσπάθεια να ενοποιήσουμε το χώρο, αυτό είναι το βασικό στοιχείο» τόνισε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...