Λεβέντης: Με αγνοούν, απειλώ ότι θα πάω Θεσσαλονίκη να παραιτηθώ

Λεβέντης: Με αγνοούν, απειλώ ότι θα πάω Θεσσαλονίκη να παραιτηθώ

Τη Δευτέρα θα πάρω τις αποφάσεις μου, λέει ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Ανοικτό το ενδεχόμενο παραίτησής του από τη βουλευτική έδρα, άφησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Δεν τα έβαλα με τους ανθρώπους που αφορά το νομοσχέδιο, αλλά με την κυβέρνηση», είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Και πρόσθεσε: «Η Εκκλησία χαρακτήρισε πάθος νοσηρό τη διεμφυλικότητα. Εμφανίζουν την Εκκλησία σαν μίασμα. Έχουν μίσος για την Εκκλησία», είπε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Όποιοι τα έβαλαν με την Εκκλησία, έβγαλαν τα μάτια τους, γιατί συγκέντρωσαν τόσο την οργή του Θεού όσο και του λαού».

Για το «φλερτ» που είχε το κόμμα του με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι «δεν υπήρξε φλερτ. Άλλοι τα κάνουν αυτά. Εισηγούμαι επί δύο χρόνια μια συνεργασία διακυβερνητική. Ο Τσίπρας έχει καπρίτσιο, να το πάει μέχρι τέλους. Εγώ τον είπα ξεβρακώστρα. Για να μείνει έναν μήνα ακόμη, μπορεί να δώσει και την Ακρόπολη. Ο μεν Καμμένος τα παραδίδει όλα και ο Τσίπρας γαντζώνεται σαν σκίουρος. Με αγνοούν. Εγώ δεν μπήκα στη Βουλή για να παίρνω μισθό. Τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη θα πάρω τις αποφάσεις μου. Δεν θέλω πια να αποτελώ μέρος ενός βρωμερού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το τι σκέφτεται να κάνει ο ίδιος σε πολιτικό επίπεδο, τόνισε μέσω του ΣΚΑΪ: «Τη Δευτέρα έχω μια ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχει η απειλή εκ μέρους μου, της παραίτησης από βουλευτή».