Ένωση Κεντρώων: Όνειρο θερινής νυκτός το πλεόνασμα 3,5% το 2018

Ένωση Κεντρώων: Όνειρο θερινής νυκτός το πλεόνασμα 3,5% το 2018

Το προσχέδιο του προϋπολογισμού θα επιφέρει αναπόφευκτα μειώσεις μισθών και συντάξεων, υποστηρίζει η παράταξη του Βασίλη Λεβέντη

«Όνειρο θερινής νυκτός» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων, τον στόχο του προϋπολογισμού για πλεόνασμα 3,5% για το 2018.

Σχολιάζοντας το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατατέθηκε στη Βουλή, η Ένωση Κεντρώων εκτιμά ότι «εσωκλείει παγίδες, θέτει ανεκπλήρωτους στόχους και θα επιφέρει αναπόφευκτα μειώσεις μισθών και συντάξεων».

Εξάλλου, σε άλλη ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων εκφράζει τη διαφωνία της με τις προωθούμενες τροπολογίες για την ταυτότητα φύλου και για την «Τουρκική Ένωση Θράκης», σημειώνοντας τα εξής:

«Η κυβέρνηση να βγάλει από το μυαλό της κάθε σκέψη για την τροπολογία αλλαγής φύλου και για την ‘Τουρκική Ένωση Ξάνθης’. Αμφότερες οι τροπολογίες προσβάλλουν τον πατριωτισμό και το θρησκευτικό φρόνημα της τεράστιας πλειοψηφίας του λαού μας. Τέτοια ζητήματα, απαιτούν καλλιέργεια και προετοιμασία της κοινωνίας και η βία με την οποία θέλει να τα περάσει η κυβέρνηση προσβάλλει την ευαισθησία του λαού μας».