Υπογραφές μέσω ίντερνετ μαζεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Υπογραφές μέσω ίντερνετ μαζεύει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς έφτιαξε νέα ιστοσελίδα

Νέα ιστοσελίδα στη διεύθυνση http://www.nikos.vote με σύνθημα «Γυρίζουμε σελίδα με αυτούς που θέλουν να κάνουν και όχι με όσους θέλουν να γίνουν» δημιούργησε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης, για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις δράσεις, την αρθρογραφία, τις συνεντεύξεις, τις παρεμβάσεις του Νίκου Ανδρουλάκη στον δρόμο για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς. Επίσης, μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα για να γίνει εθελοντής σε μία προσπάθεια για τη δημιουργία μίας παράταξης που επιδιώκει να φέρει σύγχρονες ιδέες και νέο ήθος.

«Δεν είμαστε ένα ακόμη κόμμα. Είμαστε ένα κίνημα εθελοντών που δεν μπορεί να περιμένει από κάποιους άλλους να φέρουν την αλλαγή που χρειάζεται το πολιτικό σύστημα και η Ελλάδα. Τα κόμματα τα γεννούν οι κοινωνικές ανάγκες και όχι οι φιλοδοξίες. Κι εμείς, με σχέδιο και καθαρά λόγια, κάνουμε την προσπάθεια για ανάταξη της εμπιστοσύνης των πολιτών στην πολιτική» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ανδρουλάκης.

Εξάλλου, σε δήλωσή του, με αφορμή την εισήγηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, ο κ. Ανδρουλάκης προσάπτει στον κ. Τσίπρα ότι επιχειρεί, αμήχανος, να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα με ευχολόγια, την ώρα που για ακόμη μία φορά αρνείται να αναγνωρίσει τις ευθύνες της κυβέρνησής του για την καταστροφή στον Σαρωνικό, ρίχνοντας το φταίξιμο στα ΜΜΕ.