Είδε Σαμαρά και φεύγει για Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης

Είδε Σαμαρά και φεύγει για Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ στην 82η ΔΕΘ

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον οποίο συζήτησαν τρέχουσας πολιτικής θέματα επικαιρότητας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνάντηση και με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή.

Με τις συναντήσεις αυτές, ο κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του εν όψει της παρουσίας του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρίσκεται από αύριο, Παρασκευή στη συμπρωτεύουσα, και στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, ενώ στις 11:00 θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στις 12:30 θα βρεθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες.

Στις 13:30, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με μαθητές που διακρίθηκαν στην Μαθηματική Ολυμπιάδα και με φοιτήτριες της Αρχιτεκτονικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που - στο πλαίσιο της διπλωματικής εργασίας τους - κέρδισαν ένα από τα πρώτα βραβεία σε παγκόσμιο διαγωνισμό αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού.

Στις 19:00 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.

Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί περίπτερα της 82ης Δ.Ε.Θ. Στις 19:30 θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου στις 13:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Παρακαλούμε περιμένετε ...