Οι ομιλίες και συνεντεύξεις πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ

Οι ομιλίες και συνεντεύξεις πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ

Απόψε στις 20.00 ο πρωθυπουργός και συνέντευξη Τύπου την Κυριακή - Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Κυρ. Μητσοτάκης

Την 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα εγκαινιάσει το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με ομιλία του στις 20:00 στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης», ενώπιον των εκπροσώπων παραγωγικών και άλλων φορέων και εκλεγμένων της αυτοδιοίκησης.

Την Κυριακή, στις 13:00, ο κ. Τσίπρας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο (16/09/2017) στις 20:00 θα μιλήσει και αυτός με τη σειρά του στο «Βελλίδειο».

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (17/09/2017).

Τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου, η Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει στις 19:30 στους παραγωγικούς φορείς, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Οι υπόλοιπες συνεντεύξεις

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Πάνος Καμμένος. Η συνέντευξη Τύπου του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα διεξαχθεί στις 11, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» (Αίθουσα Ελλοπία).

Συνέντευξη Τύπου του Παν. Λαφαζάνη, την Τρίτη 12/9, στις 12.30 μ.μ., στη ΔΕΘ,  στην αίθουσα C, του Συνεδριακού Κέντρου «Νικόλαος Γερμανός», για το πρόγραμμα και τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στη μία μετά το μεσημέρι στην αίθουσα C, στο συνεδριακό κέντρο "Ν. Γερμανός".