Καμίνης: Τα κυκλώματα αντιδρούν στην υποψηφιότητά μου

Καμίνης: Τα κυκλώματα αντιδρούν στην υποψηφιότητά μου

Η χώρα έχει ανάγκη από μία ριζική αλλαγή προσανατολισμού, υποστηρίζει ο δήμαρχος Αθηναίων

«Η χώρα έχει ανάγκη από μία ριζική αλλαγή προσανατολισμού που μόνο μία μεγάλη δημοκρατική παράταξη μπορεί να εγγυηθεί και να πραγματοποιήσει», υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ενημερώνοντας το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας για την υποψηφιότητα που έθεσε για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο κ. Καμίνης έκανε λόγο για μία «υποψηφιότητα ενότητας ενός μεγάλου πολιτικού χώρου», η οποία «όχι μόνο δεν θα επηρεάζει τα δημαρχιακά μου καθήκοντα αλλά αντιθέτως θα μου δώσει την ευκαιρία να παρουσιάσουμε την πρότασή μας για τη νέα σχέση μεταξύ κράτους και πολίτη».

Η χώρα, τόνισε, έχει ανάγκη από μία νέα προοπτική χωρίς τον λαϊκισμό της κυβερνητικής πλειοψηφίας αλλά και χωρίς τον συντηρητισμό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και κατήγγειλε πως «συγκεκριμένα πολιτικά και οικονομικά κυκλώματα, που κρατούν τη χώρα καθηλωμένη, ενοχλήθηκαν από την υποψηφιότητά μου και αντιδρώντας, αποκαλύφθηκαν. Για αυτά όμως θα έχουμε το χρόνο να μιλήσουμε».

«Είμαι υπερήφανος για τη δημοτική μου ομάδα. Σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις με μια πλατιά προοδευτική δημοκρατική συμμαχία αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών», ανέφερε ακόμα.