“Τοίχο-τοίχο, Βαγγέλη”!

Δηκτική ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. "Όταν βγάλεις το κουστούμι να πηγαίνεις τοίχο-τοίχο, Βαγγέλη". Ο εκδότης της Real News έγινε έξαλλος με τη δήλωση του Προέδρου της Βουλής: "Όταν βγάζει το κουστούμι του ξεκινάει από το παντελόνι".

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δήλωσε στη συνέχεια πως θεωρεί αδιανόητο "να λέει ότι έχει έκπληξη, ότι δεν του τηλεφώνησα, αφού ήταν όλοι ενήμεροι από τον Απρίλιο του 2011". Πρόκειται για την απάντηση στο παράπονο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ότι δεν ερωτήθηκε η γνώμη του για το αν ευσταθούν οι κατηγορίες.

Στη ραδιοφωνική του εκπομπή, συνέχισε να απευθύνεται στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη λέγοντας πως «έχει φροντίσει για την ασφάλεια μου, ο κ.Μεϊμαράκης δεν θέλει να πάθω τίποτα, αφού ακόμα και σε λακκούβα να πέσω ο κ.Μεϊμαράκης θα είναι αυτός που θα κατηγορηθεί».

Η πρόσφατη διαρροή εγγράφων εκκρεμούς έρευνας του ΣΔΟΕ για αδικήματα φοροδιαφυγής με κεντρικά πρόσωπα κτηματομεσίτες ήταν η αιτία της κόντρας καθώς στην υπόθεση ενεπλάκησαν τρία πολιτικά πρόσωπα (Γιώργος Βουλγαράκης, Μιχάλης Λιάπης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης).

"Με βγάζουν σε όλα τα κανάλια στο εξωτερικό. Ό,τι κάναμε τόσο καιρό για την ανόρθωση του κύρους της χώρας, εξανεμίστηκε. Μιλάνε για μεγάλη διαφθορά στην Ελλάδα με αναμεμειγμένο τον Πρόεδρο της Βουλής. Οι λογαριασμοί μου έχουν ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ επί ΠΑΣΟΚ κατά το παρελθόν, με αφορμή την υπόθεση των υποβρυχίων - και θα ξαναγίνουν φύλλο και φτερό", είχε τονίσει σε υψηλούς τόνους χθες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.