Λεβέντης σε Μεγαλοοικονόμου: Και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε!

Λεβέντης σε Μεγαλοοικονόμου: Και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε!

Στους λόγους για τους οποίους αρνείται να παραδώσει την έδρα της αναφέρθηκε η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, η οποία πλέον θα κινείται στο ελληνικό κοινοβούλιο ως ανεξάρτητη.

Σύμφωνα με την ίδια, δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα της, καθότι ο πρώτος επιλαχών είναι ο Γιάννης Καλλιάνος, και αυτομάτως η έδρα της θα πάει στη Νέα Δημοκρατία.

«Ο πρώτος επιλαχών στο Ειρηνοδικείο είναι ο κ. Καλλιανός και κάποτε μου είχε πει ο πρόεδρος “και να πεθάνεις θα σε βαλσαμώσουμε”, διότι θα την πάρει την έδρα και θα την πάει στη ΝΔ. Αν την παραδώσω είναι σαν να τους εκβιάζω. Ανεξάρτητη θα κάνω το έργο μου. Αυτό που θέλω να κάνω».

Ταυτόχρονα άφησε και αιχμές για την Ένωση Κεντρώων, εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής της: «Τα δύο χρόνια που πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις δεν είχα συνεργάτες. Ηταν ένα κόμμα που ήταν τελείως ασυντόνιστο. Δεν υπήρχαν συνεργάτες που να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου σωστά. Να μπορέσεις να προσφέρεις. Το είχα επανειλημμένως τονίσει και στον πρόεδρο και στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ημουν η κακιά του κόμματος», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...