Μεϊμαράκης καλεί Ρουπακιώτη

Συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, αναμένεται να έχει, ίσως και αύριο, ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σχετικά με τη λίστα των 32 βουλευτών που εμπλέκονται σε παράνομο πλουτισμό.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Προέδρου της Βουλής, ο κ. Μεϊμαράκης, το όνομα του οποίου συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, θα συζητήσει με τον κ. Ρουπακιώτη, τη δυνατότητα ενημέρωσης των ενδιαφερομένων πολιτικών, προκειμένου να δομήσουν τον αντίλογό τους αλλά και θα του εκφράσει την ενόχλησή του για τη δημοσιοποίηση στοιχείων της έρευνας του ΣΔΟΕ.

Σημειώνεται πως αύριο, αναμένεται να συναντηθεί ο Πρόεδρος της Βουλής και με τους γραμματείς των Κοινοβουλευτικών Ομάδων που δεν πρόλαβε να συναντήσει σήμερα, (Δημοκρατική Αριστερά, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ) προκειμένου να συζητήσει τις εξελίξεις στην ίδια υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο Β. Μεϊμαράκης ζήτησε αναστολή των καθηκόντων του, παραμένοντας ωστόσο Πρόεδρος της Βουλής, έως ότου δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Ο ίδιος δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει εμπλοκή στα αναφερόμενα και ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών και την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.