Κεφαλογιάννη: Αμφιβάλλω αν η κυβέρνηση θα μας βγάλει από την κρίση

Κεφαλογιάννη: Αμφιβάλλω αν η κυβέρνηση θα μας βγάλει από την κρίση

«Η συνεννόηση και η συναίνεση προφανώς αποτελούν μια από τις συνθήκες εξόδου της χώρας από την κρίση», επισημαίνει, στην συνέντευξή της, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλονιάννη, τονίζοντας, ωστόσο, ότι «δυστυχώς ο πρωθυπουργός αναλώνεται σε επικοινωνιακού χαρακτήρα πρωτοβουλίες, τις οποίες συχνά ο ίδιος υπονομεύει με τη στάση του».

Μιλώντας για την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας στις αγορές, η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ εκφράζει τη δυσπιστία της λέγοντας ότι «η δυσπιστία αφορά στην ικανότητα της κυβέρνησης να οδηγήσει τη χώρα έξω από την κρίση».

Ερωτηθείσα για το θέμα των συμβασιούχων, με αφορμή το πρόβλημα που ανέκυψε με τους συμβασιούχους στους ΟΤΑ, η κ. Κεφαλογιάννη υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση οφείλει να βρει ρεαλιστική και σύννομη λύση και φυσικά να δώσει τέλος στην απαράδεκτη εικόνα των σκουπιδιών στους δρόμους των πόλεων».

Αναφερόμενη στο αίτημα της ΝΔ για εκλογές, σημειώνει πως αυτό «δεν διατυπώθηκε επειδή η αξιωματική αντιπολίτευση μπορούσε να το επιβάλλει», αλλά «για να σηματοδοτήσει τις καταστροφικές επιλογές της κυβέρνησης» όπως και «την ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας να αναλάβει τη βαριά ευθύνη να οδηγήσει την Ελλάδα σε πιο ασφαλή ύδατα».

Τέλος, στην ερώτηση «αν ενδιαφέρεται για το Δήμο της Αθήνας», η Όλγα Κεφαλογιάννη δηλώνει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο: «Μέχρι τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο χρόνος είναι μακρύς και πυκνός. Η Αθήνα είναι η εκλογική μου περιφέρεια και η διαρκής φροντίδα μου να εκπροσωπώ τους πολίτες της με τον καλύτερο πάντα τρόπο».