Με μηνύσεις απαντάει ο Γ. Βουλγαράκης

Μήνυση εναντίον όσων των εμπλέκουν σε υπόθεση αγοραπωλησιών ακινήτων την περίοδο 2005-2008, η οποία ερευνάται από τις εισαγγελικές Αρχές και το ΣΔΟΕ, υπέβαλε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης.

"Όπως είχα δηλώσει από χθες (σ.σ. Κυριακή), κατέθεσα μήνυση εναντίον των λασπολόγων, για τα μυθεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας" έγραψε ο κ. Βουλγαράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, ο κ. Βουλγαράκης είχε δηλώσει μέσω του Twitter: "Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα! Δεν γνωρίζω ούτε κατ' όψη, απολύτως κανένα από τα αναφερόμενα πρόσωπα στο ρεπορτάζ της Real News και πολύ περισσότερο δεν έχω σχέση με τα αναγραφόμενα. Έδωσα ήδη εντολή να κινηθούν οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες εναντίον όσων ισχυρίζονται αυτά τα μυθεύματα".

Τι αφορά η υπόθεση

Η υπόθεση, σύμφωνα με όσα έγραψε η Real News, αφορά αγοραπωλησίες ακινήτων, την περίοδο 2005-2008, σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής και όχι μόνο, οι οποίες, σύμφωνα με καταγγελίες μαρτύρων, ήταν βιτρίνα για να καλυφθεί «μαύρο χρήμα» πάνω από 10 δισ. ευρώ.