Γεωργιάδης κατά Κασσελάκη για το Πόθεν Έσχες του: «Δεν είναι η εικόνα ενός ζάμπλουτου από τα Χάμπτονς που δεν χρειάζεται να δουλέψει ποτέ στη ζωή του»

Γεωργιάδης κατά Κασσελάκη για το Πόθεν Έσχες του: «Δεν είναι η εικόνα ενός ζάμπλουτου από τα Χάμπτονς που δεν χρειάζεται να δουλέψει ποτέ στη ζωή του»

«Έχει ανοίξει διάπλατα το μεγάλο ζήτημα της ασκήσεων ποινικής δίωξης εναντίον του»

Την ανάλυση των περιουσιακών του στοιχείων παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN χαρακτήρισε το Πόθεν Έσχες του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ ως «τραγωδία» και «παραμύθια της Χαλιμάς».

«Η εικόνα του ζάμπλουτου που παρουσιάζει και δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά είναι παραμύθια της Χαλιμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Στο στούντιο καλεσμένη ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, με την οποία ο κ. Γεωργιάδης είχε έντονη αντιπαράθεση με θέμα το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη.

 

«Είπε η κυρία Τζάκρη ότι ο Κασσελάκης δεν χρωστάει σε κανέναν. Έχει δάνειο 1,8 εκατομμύρια. Ο άνθρωπος παρουσιάζει ότι έχει συνολικά επενδυτικά προϊόντα 3 εκατ., καταθέσεις 22.000 και πήρε σπίτι το 2024 μετά τη δήλωση δηλαδή, 1,8 εκατ. και χρωστάει 1,8 εκατ. Αν δεν το καταλάβατε ο κ. Κασσελάκης είναι και μέσα περίπου μισό εκατομμύριο.

Ερώτηση: Ένας άνθρωπος που δεν εργάζεται πια, έχει δάνειο 1,8 εκατ. κατά δική του δήλωση, έχει επενδυτικά προϊόντα 3 εκατ. και έχει ξοδέψει για να πάρει σπίτι 1,8 εκατ. Πώς βγαίνει;

Αν πούλησε τα επενδυτικά προϊόντα να πάρει σπίτι, είναι φτωχός. Άρα η εικόνα του ζάμπλουτου που παρουσιάζει και δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά είναι παραμύθια της Χαλιμάς.

Έχει πάρει το σπίτι του στις Σπέτσες όταν ήταν δύο ετών από γονική παροχή, αλλά ο πατέρας του φαίνεται να χρωστάει στην εφορία 11 εκατ. Άρα όλο το πόθεν έσχες του Κασσελάκη είναι μια τραγωδία.

Δεν είναι η εικόνα ενός ζάμπλουτου Κασσελάκη από τα Χάμπτονς που δεν χρειάζεται να δουλέψει ποτέ στη ζωή του. Είναι η εικόνα ενός ανθρώπου που έβγαλε κάποια στιγμή λεφτά και αν πράγματι με αυτά τα λεφτά,  δεν έχει κρύψει κάπου αλλού κάποια άλλα, διάγει τον βίο που μας παρουσιάζει, σε ένα-ενάμιση χρόνο δεν θα έχει να φάει, άρα κάτι δεν πάει καλά σε αυτό που παρουσιάζει. Έχει ανοίξει διάπλατα το μεγάλο ζήτημα της ασκήσεων ποινικής δίωξης εναντίον του».