Κωνσταντοπούλου για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ: Με ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τη λαϊκή ετυμηγορία, δε συζητάμε

Κωνσταντοπούλου για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ: Με ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τη λαϊκή ετυμηγορία, δε συζητάμε

Τι είπε για τη δικογραφία που αφορά τα Τέμπη

Θέλουμε οι πολίτες που τους έχουν στη γωνία οι διάφορες εξουσίες να είναι στο επίκεντρο και τους προσκαλούμε στη Βουλή, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Είμαστε αντίθετοι να κλείσει η Βουλή» καθώς όπως είπε διαβιβάστηκε χθες η δικογραφία για τα Τέμπη. Η επόμενη φάση τόνισε είναι η υπόθεση για τη συγκάλυψη να πάει στο ποινικό δικαστήριο ενώ σημείωσε ότι το κόμμα της θα συμμετάσχει στην προανακριτική επιτροπή.

«Υπάρχει ανοιχτή ανάκριση με ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, που γίνεται από εφέτη ανακριτή στη Λάρισα και μιλάνε για κακουργήματα. Η κυβέρνηση μάς απαγορεύει να μιλάμε για έγκλημα. Δεν πρόκειται να κάνω ούτε πιθαμή πίσω. Είμαι κοντά στις οικογένειες που δεν είμαι δικηγόρος τους. Θεωρώ προσωπική μου υπόθεση και αυτούς που εκπροσωπώ το κάνω αφιλοκερδώς», τόνισε, η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι έχει καλέσει τον κ. Κασσελάκη να τον ενημερώσει για διάφορα ζητήματα «που μπορεί να μην τα ξέρει, η Πλεύση Ελευθερίας δεν έγινε για να διαπραγματεύεται θέσεις και θώκους. Δεν ψάχνω καρέκλα. Με ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τη λαϊκή ετυμηγορία, δε συζητάμε».