Πρόκληση βουλευτή της «Νίκης» στη Βουλή: «Οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες»

Πρόκληση βουλευτή της «Νίκης» στη Βουλή: «Οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επικρότησε εμμέσως πλην σαφώς την ενέργεια υποψήφιας του κόμματός του να χαστουκίσει βουλευτή της ΝΔ

Την απαράδεκτη ενέργεια υποψήφιας του κόμματος του να χαστουκίσει και μάλιστα μέσα σε εκκλησία την βουλευτή Καβάλας της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, επειδή υπερψήφισε τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, επικρότησε μιλώντας σήμερα στη Βουλή ο βουλευτής της «Νίκης», Νίκος Παπαδόπουλος, σε αντίθεση με την επίσημη γραμμή του κόμματος που καταδίκασε την επίθεση από στέλεχος του και ανέστειλε τη κομματική της ιδιότητα.

Ο κ. Παπαδόπουλος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αφήνοντας να εννοηθεί, ότι παρόμοια περιστατικά όπως αυτό σε βάρος της κ. Δεληκάρη, θα επαναληφθούν, επιχαίροντας για το περιστατικό. «Οι πιστοί χριστιανοί έχουν αρχίσει να μοιράζουν σφαλιάρες στις εκκλησίες» ανέφερε χαρακτηριστικά. Αιτιολόγησε μάλιστα τον κίνδυνο επεισοδίων εις βάρος κυβερνητικών βουλευτών, λέγοντας ότι «το είδαμε στο τελευταίο νομοσχέδιο που επιβλήθηκε η άποψη του 10% του πληθυσμού, στο θέλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού. Δώσαμε παιδιά και δικαιώματα τεκνοθεσίας στις ΛΟΑΤΚΙ οικογένειες, τις προάγετε αυτές, δεν ξέρω πως θα λύσετε το δημογραφικό με αυτό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι διχάζετε για ακόμα μια φορά τον ελληνικό λαό. Να γίνονται επεισόδια μεταξύ των νεαρών, γιατί έχει θιγεί το κοινό αίσθημα. Έπρεπε να τα σκεφτείτε αυτά».

Ο βουλευτής της «Νίκης» πρόσθεσε ακόμα, ότι «όταν παραβιάζεται και φιμώνεται η συντηρητική πλειοψηφία θα έχουμε τέτοια πράγματα. Ακόμα και μέσα στην εκκλησία πιστοί αρχίζουν να μοιράζουν σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε». Ο πρόεδρος του κόμματός του πάντως, Δημήτρης Νατσιός, ζήτησε από τον Γραμματέα της ΚΟ να κληθεί για εξηγήσεις ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος πάντως φέρεται να υποστήριξε, ότι δεν επιχαίρει για την επίθεση εις βάρος της κ. Δελληκάρη και το θέμα να φαίνεται «λήξαν» για το ίδιο κόμμα.