Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν την επίθεση στη βουλευτή Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη

Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν την επίθεση στη βουλευτή Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη

Με ανακοινώσεις τους τόσο το κυβερνώνκόμμα όσο και αυτό της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλουν ότι τέτοιες ενέργειες πλήττουν την Δημοκρατία

Την καταδίκη της επίθεσης που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, εκφράζουν με ανακοινώσεις τους το κυβερνών κόμμα και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία. Αποδεικνύουν, ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο - στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία - δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα».

Απερίφραστα καταδικάζει κασι ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. «Τέτοιες συμπεριφορές στοχεύουν στον εκφοβισμό της ελεύθερης συνείδησης των βουλευτών και πλήττουν την ίδια την δημοκρατία», τονίζει σε ανακοίνωσή του.